Výber bylinných a rastlinných príchutí

Výber bylinných a rastlinných príchutí

Bazalka, levanduľa, klinček a ďalšie bylinné a rastlinné príchute síce nepatria medzi bestsellery, ale rozhodne by nemali chýbať vo vašej zbierke. Dáme vám pár tipov, čo s nimi namiešať.

Každý aspoň raz vyskúšal ovocné, sladké, ale i mnohé nápojové a chladivé príchute, skúsili ste však i nejaké bylinkové alebo kvetinové? Ak nie, rozhodne by ste to mali napraviť. Namiešať ich môžete samotné, ale najviac si ich užijete v rôznych receptoch. Nižšie nájdete pár tipov, s čím vybrané príchute namixovať pre vytvorenie skutočne jedinečných e-liquidov.

Eucalyptus - príchuť Atmos Lab

Príchuť eukalyptu je skutočne silná, čistá, s realistickými tónmi. Dokonale sa hodí k ovocným príchutiam. Zmiešajte ju s malinou, jahodou alebo napríklad žuvačkou, výsledkom bude výrazný a príjemne osviežujúci e-liquid s dlhotrvajúcou chuťou.

Eukalyptus - príchuť Atmos Lab

Skladom na centrále

Harmanček / Chamomile - príchuť Atmos Lab

Harmanček si naplno užijete v spojení s aromatickou levanduľou a príjemne sviežou mätou. Skvele sa hodí k čajovým príchutiam a nestratí sa ani v spojení s citrónom a citrusmi všeobecne. Táto kvetová aróma stojí za vyskúšanie.

Bazalka / Basil - príchuť Atmos Lab

Bazalka môže na prvý pohľad pôsobiť podivne. Zatiaľ čo v prípade samotného miešania to môže byť pravda, v rámci zaujímavého receptu už nájde svoje uplatnenie. Skúste si pripraviť vynikajúcu citrónovú zmrzlinu. Kombinácia výrazného sicílskeho citróna, vanilkovej zmrzliny a bazalky s trochou smotany vás naučí túto bylinku doceniť i v e-cigarete.

Levanduľa / Lavender - príchuť Atmos Lab

Výraznú kvetinovú príchuť sa nemusíte báť namiešať samotnú, ale ak chcete skúsiť niečo odlišné, pridajte sušienku a kvapku vanilky. Vynikajúca je tiež levanduľová limonáda s výrazným citrónom a osviežujúcimi tónmi mäty.

Aníz / Anise - Príchuť Flavour Art

Všestrannosť anízu otvára bohaté možnosti miešania. Skvele sa hodí pre ovocné mixy, napríklad lesnú zmes, perfektný je tiež v kombinácii so sušienkou a koláčmi. Samozrejmé je tiež spojenie s čajovými príchuťami, ktorým aníz dodáva jedinečnú arómu.

Aníz / Anise - príchuť Flavour Art

Skladom online

Jazmín / Jasmine - Príchuť Flavour Art

Jemný jazmín nesmie chýbať v čajových receptoch. Samotný spolu so zeleným čajom, alebo v spojení s ovocím pre dosiahnutie výraznejšej chuti. Marhuľa, hruška a ďalšie ľahko sladkasté arómy jazmín podporia a neprebijú.

Jazmín / Jasmine - príchuť Flavour Art

Skladom online

Klinček / Clove - Príchuť Flavour Art

Výrazný klinček najčastejšie nájde svoje spojenie s jablkami, skvelý je však tiež s pomarančmi. Pre komplexnejší recept skúste pridať cheesecake, prípadne iný cestový základ a trochu vanilky. Podobne možno postupovať i s inými citrusmi.

Klinček / Clove - príchuť Flavour Art

Skladom na centrále

Afro Dizziac - príchuť T-Juice

Túto príchuť si buď zamilujete, alebo vám vôbec nesadne. Nádherné spojenie pepermintu, anízu, gréckeho sena a vzácnych byliniek vytvára z Afro Dizziac jednu z najoriginálnejších príchutí vôbec.

Afro Dizziac - príchuť T-Juice

Skladom online

Príchuť Curiosités - Tenebrio

Tiež francúzsky výrobca The Fuu si pre vás pripravil originálnu bylinkovú príchuť. Spojenie anízovej chuti listov paliny so sviežosťou eukalyptu a plnohodnotnou chuťou vanilky bolo skutočnou výzvou. Výsledok je prekvapivo lákavý a jemný.

Príchuť Curiosités - Tenebrio

Skladom online

Príchuť Vincent - Sladké drievko / Licorice

Pre skutočných fajnšmekrov je tu príchuť sladkého drievka. Túto výraznú a silnú príchuť sa nebojte namiešať samotnú, ak by však bola príliš intenzívna, prehľadajte svoju zásobu ovocných aróm, ktoré ju zjemnia a pridajú cukríkový rozmer, obzvlášť v spojení so smotanou.

Hore
Zákaz predaja elektronických cigariet osobám mladším ako 18 rokov! Na našej stránke používame súbory “cookie”, aby sme čo najlepšie využili možnosti stránky a prispôsobili Vašim požiadavkám. Taktiež sú použité na poskytovanie užitočných nástrojov a hodnotných funkcií. Aby ste využili web stránky s plným komfortom, umožnite prosím prijímanie cookien na našej stránke
Rozumiem